Автор Тема: Як зареєструватися на форумі  (Прочитано 371 раз)

Offline Лора

• Администратор
  • *
  • Thank You
  • -Receive: 220
  • Стать: Жіноча
  • Життя прекрасне і дивовижне
Як зареєструватися на форумі
« : 05 Лютий 2023, 12:56:20 »
Для того, щоб зареєструватися на нашому форумі треба зробити наступні кроки:

1-   В головному меню форуму вибирайте пункт Реєстрація.

2-   Перед вами відкриється сторінка, на якій буде Реєстраційна угода та Політика конфіденційності форуму. Уважно прочитайте ці документи та надайте згоду, натиснув на кнопку  «Я приймаю умови угоди та політику конфіденційності».

3-   Заповніть Регістраційну форму.
•   Ім'я користувача: це логін для входу на форум, його не можна буде змінити, тому підходить з уважністю до його вибору.
•   Email: адреса електронної скриньки має бути актуальною, бо на неї  прийде підтвердження або відмова у реєстрації, а також будуть приходити повідомлення від користувачів форуму або адміністрації форуму або, якщо ви встановити «галочки» у пунктах Дозволяю користувачам надсилати мені електронного листа та Дозволяю адміністраторам надсилати мені важливі новини електронною поштою відповідно ( ці пункти помічені на картинці червоними кружальцями.)

•   Пароль : вигадайте та підтвердить пароль входу на форум. Пароль має містити не менш ніж 8 знаків.
•   Введить дані капчи – можна прослухати або змінити літери-цифри , якщо не можете їх розібрати, введіть їх у першу строку. Запишіть потрібне число в другу строку та натисніть на кнопку Реєстрація.

У результаті ви отримаєте таке повідомлення:
«Реєстрація пройшла успішно!
Дякуємо за реєстрацію. Адміністратор повинен підтвердити Вашу реєстрацію, перш ніж Ви зможете використати Ваш обліковий запис. Після підтвердження Ви отримаєте листа від Адміністратора.»

На електронну скриньку, яку вказали при реєстрації, ви отримаєте лист про реєстрацію на форумі, де буде вказано ваш логін та пароль для входу.  Чекайте листа з підтвердженням реєстрації від Адміністратора.
Після цього ви зможете заходити на форум, використав ваш логін та пароль.

Можливо, Вам здадуться надто складними умови реєстрації на Форумі, але ми не женемося за кількістю учасників і віддаємо перевагу ретельному відбору, щоб унеможливити розповсюдження спаму і уникнути конфліктних ситуацій.

Зрештою, можна й не реєструватися на Форумі, а просто додати сторінку форуму в Закладки, заходити сюди в зручний час і читати цікаві матеріали.
До того ж планується на Форумі додавати теми, які можна буде коментувати гостям.

Але якщо ви хочете створити свою сторінку (блог) на нашому Форумі, спілкуватися з учасниками Форуму, коментувати теми, то Вам, ми впевнені, не складе жодних особливих проблем зареєструватися.