Автор Тема: Гарний настрій  (Прочитано 37 раз)

Offline Лора

• Администратор
  • *
  • Thank You
  • -Receive: 220
  • Стать: Жіноча
  • Життя прекрасне і дивовижне
Гарний настрій
« : 12 Березень 2023, 13:38:01 »
Бувають дні, коли настрій з ранку не просто ДОБРИЙ, а просто СУПЕР!

А добрим настроєм прийнято ділитися! Ви згодні?

Ось і вирішила відкрити тему, в якій кожен зможе поділитись своїм гарним настроєм. Це може бути смішний вислів, який викличе посмішку, або смішний анекдот, або відеоролик, який "посміхне"...

Втім, варіантів безліч. Виявіть свою фантазію. Поділіться своїм гарним настроєм, і він ніколи вас не покине.

Настроєм треба ділитися. І навіть якщо на вулиці похмуро, пам'ятайте, що над хмарами завжди (повторююсь завжди!) світить сонце.

І хоча в нашій країні зараз війна, але це не привід, щоб падати духом, впадати в депресію та відмовляти собі у гарному настрої. Людина не може постійно бути пригніченою, тому що депресія ніколи і нікому не допомагала. І це чудово розуміють наші хлопці, які воюють зараз на фронті. Вони і з нами діляться добрим настроєм, записуючи свої відео.

Не знаю як вам, а мені піднімають настрої прикольні ролики за участю братів наших менших! Сподіваюся, що вам сподобається і ви посміхнетесь.

Хорошого всім настрою та приємних вихідних.

https://youtu.be/3AvTnh3Aimo

Offline Лора

• Администратор
  • *
  • Thank You
  • -Receive: 220
  • Стать: Жіноча
  • Життя прекрасне і дивовижне
Re: Гарний настрій
« Відповісти #1 : 26 Березень 2023, 12:19:25 »
Як ся маєте, шановні мої гості та друзі? Як настрій? Чи радієте ви весні незважаючи на всі проблеми та турботи?
Зараз війна, але ж не можна знаходитися в постійної депресії і не бачити нічого навкруги. Життя триває. Нам ще треба набиратися сил щоб відбудовувати країну після нашої перемоги.  Тому щиро бажаю вам радості життя незважаючи ні на що й всупереч всьому! Радуйтеся кожному дню та вірте в ЗСУ!

Подивіться навколо: природа оживає, незабаром зацвітуть сади, зазеленіє трава, заспівають птахи, наповнюючи світ красою і радістю!
Хай живе Весна!

https://youtu.be/tCqjQqD2lvE