Сьогодні вирішила, що в моєму блозі на форумі має бути місце моєму улюбленому журналу та сайту
"Обовсемка", яким я займаюсь вже 10 років, і якій дає мені творче натхнення і допомагає зараз в тяжкі години...
Іноді мені здається, що саме цей журнал допоміг мені вижити у 2015-2016 роках, коли зі мною трапилась біда... Бо саме випуском нових номерів я стала займатися в той час, коли мені хотілося вити від болю та безвихіддя...
Але я знала, що мої підписники чекають нових випусків, я обіцяла завершити заплановані раніше два номери. І я даже в перерві між тяжкими процедурами сідала за комп й писала статті для журнала та сайта, створювала колажі для ілюстрацій к казкам, статтям та віршам , верстала та оформлювала журнал...
Зараз в нас у всіх непростий час... Треба якось триматись незважаючи ні на що... І саме зараз я прийняла рішення по подальшому випуску нових журналів та відкрила новий розділ
"Корисні матеріали для розвитку дітей" на своєму сайті.
Сподіваюсь, що ні що не порушить моїх планів.
На журнал та сайт можна вже оформити
підписку . Також є можливість підписатися на сторінки Обовсемки у соціальних мережах, щоб не пропустити безкоштовні матеріали для ваших дітей.
Переходьте за посиланнями в текті.
Впевнена, ви знайдете багато цікавого на сайті.
В березні 2025 року планую завершити роботу над новим випуском журнала. Ще не впевнена, чи буду робити руську версію журналу. Пока орієнтуюсь тільки на українську. І хоча перші 12 номерів буди російською, але все основні матеріали з них ви знайдете вже на моему сайті "Обовсемка" в перекладі на українську мову. Навіть практично всі вірші та кросворди вже перекладено.
Чекаю на вас на сторінках мого сайту. Дуже сподіваюсь, що і діти, і вчителі початкових класів та вихователі дитячих садочків знайдуть для себе багато цікавого та корисного.
Тут я буду публиковать всі новини сайту та зміни, які відбуваються на ньому.
З повагою Лора.