Автор Тема: Електронний журнал та сайт для дітей "Обовсемка"  (Прочитано 892 раз)

Offline Лора

• Администратор
  • *
  • Thank You
  • -Receive: 214
  • Стать: Жіноча
  • Життя прекрасне і дивовижне

Розвиваємо логіку, образне мислення, кмітливість, увагу.  В цьому розділі представлено  на сьогодні 31 завдання, з яких 7 лабіринтів різної складності.

Завдання на логіку, увагу та знаходження предметів по певним ознакам (однакових картинок, вказаних фрагментів тощо). А також судоку  та ребуси.

Offline Лора

• Администратор
  • *
  • Thank You
Довго не писала нічого на форумі. за цей час випустила багато цікавих матеріалів для дітей.
Завершена підписна компанія на 2025 рік. Всі підписники отримали всі матеріали, які я анонсувала у підписці.

А також на сайті з'явилось 140 завдань для розвитку дітей.

Вважаю, що рік пройшов з творчої точки зору дуже успешно, не зважаючи на постійні відключення світла і відсутність Інтернету, а також дуже непрості умови життя під час повномаштабної війни.

Але саме ці творчі процеси дали мені змогу триматися і вірити, заглушати біль втрат і розчарувань...

Потроху буду наповнювати цей розділ матеріалами з посиланнями, щоб той, кому це буде цікаво, зміг відразу знайти необхідне.

І почну з матеріалів для розвитку дітей. Він самий великий за розміром. Завдання можно завантажити і роздрукувати  в відмінній якості (300 dpi) та використовувати для  занять з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку. 

1 розділ: Практичні завдання з математики

В цьому розділі представлено 34 практичні завдання, з яких 14 відносяться до підрозділу "Завдання з фігурами":
  • Знаходимо однакові фігури
  • Складаємо квадрат
  • Розділяємо фігури на фрагменти
  • Освоюємо кількісну лічбу, рахуючи фігури

А також :
  • завдання на послідовну лічбу
  • математичні пірамідки
  • математичні лабіринти
  • математичні кросворди
  • завдання на розв'язання прикладів
  • завдання на розв'язання прикладів
  • порівняння предметів

Якщо вам цікаво, то переходьте за посиланнями та завантажуйте будь-якій з запропонованих завдань.

Offline Лора

• Администратор
  • *
  • Thank You

Сьогодні вирішила, що в моєму блозі на форумі має бути місце моєму улюбленому журналу та сайту "Обовсемка", яким я займаюсь вже 10 років, і якій дає мені творче натхнення і допомагає зараз в тяжкі години...

Іноді мені здається, що саме цей журнал допоміг мені вижити у 2015-2016 роках, коли зі мною трапилась біда... Бо саме випуском нових номерів я стала займатися в той час, коли мені хотілося вити від болю та безвихіддя...

Але я знала, що мої підписники чекають нових випусків, я обіцяла завершити заплановані раніше два номери. І я даже в перерві між тяжкими процедурами сідала за комп й писала статті для журнала та сайта, створювала колажі для ілюстрацій к казкам, статтям та віршам , верстала та оформлювала журнал...

Зараз в нас у всіх непростий час... Треба якось триматись незважаючи ні на що... І саме зараз я прийняла рішення по подальшому випуску нових журналів та відкрила новий розділ "Корисні матеріали для розвитку дітей" на своєму сайті.

Сподіваюсь, що ні що не порушить моїх планів.

На журнал та сайт можна вже оформити підписку . Також є можливість підписатися на сторінки Обовсемки у соціальних мережах, щоб не пропустити безкоштовні матеріали для ваших дітей.

Переходьте за посиланнями в текті.

Впевнена, ви знайдете багато цікавого на сайті.

В березні 2025 року планую завершити роботу над новим випуском журнала. Ще не впевнена, чи буду робити руську версію журналу. Пока орієнтуюсь тільки на українську. І хоча перші 12 номерів буди російською, але все основні матеріали з них ви знайдете вже на моему сайті "Обовсемка" в перекладі на українську мову. Навіть практично всі вірші та кросворди вже перекладено.

Чекаю на вас на сторінках мого сайту. Дуже сподіваюсь, що  і діти, і вчителі початкових класів та вихователі дитячих садочків знайдуть для себе багато цікавого та корисного.

Тут я буду публиковать всі новини сайту та зміни, які відбуваються на ньому.

З повагою Лора.