Автор Тема: Давайте знайомитись!  (Прочитано 147 раз)

Offline Лора

• Администратор
  • *
  • Thank You
  • -Receive: 220
  • Стать: Жіноча
  • Життя прекрасне і дивовижне
Давайте знайомитись!
« : 31 Січень 2023, 21:47:29 »
Вітаю вас, шановні відвідувачі та користувачі форуму!
Давайте знайомитись!
Мене звуть Олійник Лариса. На сторінках Мережі використовую nickname Лора або Лора Галл.

Мешкаю в Україні, в невеличкому мальовничому місті Вишгороді, розташованому біля столиці.

Люблю подорожувати країною і обожнюю нашу неповторну українську природу.
Пишаюсь нашим незламним народом та збройними силами, які зараз захищають нас від ворогів. А ще люблю наші пісні та нашу неповторну «солов’їну» мову.

Я - власниця творчого порталу "Погляд на Світ та сайту"Обовсемка".

Всі свої сайти я наповнюю, підтримую і видозмінюю під свої потреби сама. Для цього поступово вивчаю та освоюю мови програмування, принципи сайтобудування, основи сео-оптимізації для пошукових систем та різноманітні графічні редактори та програми.

За основною професією я – інженер з автоматизації виробничих процесів. Додатково маю спеціальність менеджер-економіст.

І хоча за освітою я – "технар",  творчість у моєму житті відіграє важливу роль.
З дитинства пишу вірші, у більш зрілому віці почала писати розповіді, есе, казки... Закінчила музикальну школу по класу фортепіано, граю на синтезаторі, іноді пишу мелодії та пісні. Захоплююсь фотографією, люблю створювати колажі та анімацію у Фотошопі, зараз освоюю графічний планшет.

Ще я - головний редактор і автор дитячого журналу "Обовсемка". Мені подобається створювати цікаві навчальні та пізнавальні матеріали для дітей, а також писати для діточок  віршики та казки.

Подобається створювати електронні книги та журнали, займатися їх версткою та дизайном. Для цього я створила електронне Видавництво «ГАЛЛОРА». 
Доречи, журнал "Обовсемка"  та всі електронні книжки для дітей, які представлені на сайті, я верстаю та оформлюю сама у дизайнерській програмі InDesign (практично всі графічні матеріали та обкладинка журналів та книг - це авторські колажі).

Мої вірши та прозу для дорослих ви знайдете на порталі «Погляд на Світ», а все для дітей – на сайті «Обовсемка» та в одноіменному журналі.

На форумі я, як Адміністратор та добра господиня, допомогу вам як найшвидше освоїтися та відповім на всі ваші запитання щодо технічної сторони форуму. А також буду рада вашим відповідям та коментарям до тем форуму.

Бажаю вам гарного настрою та цікавого спілкування на сторінках нашого Форуму.
З теплом Лора.

Offline Anatoly

• Цікавлюсь
  • **
  • Thank You
  • -Receive: 13
  • Стать: Чоловіча
  • По жизни Лев:)
Re: Давайте знайомитись!
« Відповісти #1 : 02 Лютий 2023, 17:04:10 »
Лора, Талановита людина талановита у всьому))

Offline Лора

• Администратор
  • *
  • Thank You
  • -Receive: 220
  • Стать: Жіноча
  • Життя прекрасне і дивовижне
Re: Давайте знайомитись!
« Відповісти #2 : 05 Лютий 2023, 12:58:14 »
Дякую, Анатолій!