Політика конфіденційності

1. Основні визначення та положення

Веб-портал «Погляд на світ» – приватна мережа окремих сайтів, об’єднаних спільною платформою та доменним ім’ям gallora.com (надалі Портал), яка складається з наступних сайтів:
Авторський Блог
Електронне видавництво «ГАЛЛОРА»
Магазин цифрових товарів
Кулінарна скарбничка
Графічні редактори
Форум

Адміністрація Порталу – власник Порталу або тимчасово уповноважені ним люди, які на певний термін можуть володіти правами адміністрування в межах сайтів Порталу.

Користувач Порталу (далі – Користувач) – особа, яка має доступ до Порталу, за допомогою мережі Інтернет та використовує сайти Порталу як звичайний користувач інформації, як Замовник * або як Покупець* цифрових товарів і послуг.
(* Замовник Порталу – користувач, який здійснює замовлення будь-якої послуги або товару, представленої на будь-якій зі сторінок порталу.
* Покупець – користувач, який здійснює покупку цифрових товарів, представлених на певному сайті порталу і сплатив за нею вказану в прайсі товарів ціну.)

Ця Політика конфіденційності персональної інформації (далі – Політика) діє відносно всієї інформації, яку адміністрація Порталу може отримати про Користувача під час використання ним сайтів gallora.com.

Використання Порталу означає беззастережну згоду Користувача з цією Політикою та зазначеними в ній умовами обробки його персональної інформації. У разі незгоди з цими умовами користувач повинен утриматися від використання даного ресурсу.

2. Персональна інформація користувачів, яку отримує та обробляє Портал

ОЗНАЙОМИТИСЯ
2.1. В рамках цієї Політики під «персональними даними користувача» розуміються:

2.1.1. Персональна інформація, яку користувач надає про себе самостійно при заповненні форми підписки, форми зворотного зв’язку та форми коментування, залишення заявки, здійсненні покупки, реєстрації (створення облікового запису) або в іншому процесі використання Порталу.

2.1.2. Дані, які автоматично передаються сайтами Порталу gallora.com в процесі його використання за допомогою встановленого на пристрої користувача програмного забезпечення, в тому числі IP-адреса, інформація з cookie, інформація про браузер користувача (чи іншої програми, за допомогою якої здійснюється доступ до Порталу), час доступу, адреса запитуваної сторінки.

2.1.3. Дані, які надаються сайтам Порталу відповідно до діяльності даного ресурсу:
• прізвище та ім’я
• електронна пошта
• посилання на персональний сайт або соц.мережі
• ip адреса
• Cookie
• номер телефону, Skype, Viber, WhatsApp – тільки для Видавництва та Магазину, де необхідний «живий» зв’язок з Користувачем для виконання замовлень, надання послуг та придбання товарів та послуг.

2.2. Діюча Політика може бути застосована тільки до сайтів Порталу gallora.com . Тобто адміністрація Порталу не контролює та не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які користувач може перейти по посиланнях, доступних на сайтах нашого Порталу. На таких сайтах у Користувача може збиратися або запитуватися інша персональна інформація, про що Відвідувач повинен бути повідомлений політикою конфіденційності того сайту, куди він переходить.

2.3. Адміністрація Порталу в загальному випадку не перевіряє достовірність персональної інформації, що надається Користувачами, і не здійснює контроль за їх правдивістю. Однак, Портал gallora.com виходить з того, що Користувач надає достовірну та достатню персональну інформацію з питань, що пропонуються в формах даного ресурсу, та підтримує цю інформацію в актуальному стані.

3. Цілі збору та обробки персональної інформації Користувачів

ОЗНАЙОМИТИСЯ
3.1. Портал збирає та зберігає тільки ті персональні дані, які необхідні для доставки виконаних послуг та цифрових товарів, для переговорів та узгоджень ТЗ, надання послуг і/або продажу товару відвідувачам сайтів Порталу gallora.com .

3.2. Персональну інформацію Користувача можна використовувати в наступних цілях:
3.2.1 Ідентифікація Користувача в межах угод, договорів з сайтами Порталу, а також при заповненні форм зворотного зв’язку та коментування, розташованих на Порталі.

3.2.2 Надання Користувачеві персоналізованих послуг та сервісів, товарів та інших цінностей.

3.2.3 Зв’язок з Користувачем, в тому числі відправлення повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання сайту, надання послуг, а також обробки запитів та заявок від Користувача

3.2.4 Поліпшення якості Порталу, зручності його використання, розробка нових товарів та послуг.

3.2.5 Таргетування рекламних матеріалів.

3.2.6 Проведення статистичних та інших досліджень на основі наданих даних.

3.2.7 Висновки, виконання та припинення цивільно-правових договорів з фізичними, юридичними особами, індивідуальними підприємцями та іншими особами, у випадках, передбачених чинним законодавством України та/або Статутом підприємства.

4. Умови обробки персональної інформації Користувача та її передачі третім особам

ОЗНАЙОМИТИСЯ
4.1. Портал gallora.com зберігає персональну інформацію Користувачів відповідно до внутрішніх регламентами конкретних сервісів.

4.2. Відносно персональної інформації Користувача зберігається її конфіденційність, крім випадків добровільного надання Користувачем інформації про себе для загального доступу необмеженому колу осіб.

4.3. Адміністрація Порталу gallora.com вправі передати персональну інформацію Користувача третім особам в наступних випадках:

4.3.1. Користувач висловив свою згоду на такі дії;

4.3.2. Передача даних передбачена в обов’язковому порядку тільки в конкретних випадках в рамках Законодавства України щодо персональних даних;

4.3.3. З метою забезпечення можливості захисту прав та законних інтересів власника і авторів сайтів Порталу gallora.com або третіх осіб у випадках, коли Користувач порушує Угоди з користувачем сайтів Порталу.

Ознайомитися з Угодою з користувачем кожного розділу Порталу можна безпосередньо на його ресурсі.

4.4. При обробці персональних даних Користувачів адміністрація Порталу керується Законом України «Про захист персональних даних».

5. Зміна Користувачем персональної інформації

5.1. Користувач може в будь-який момент:
– змінити (оновити, доповнити) надану їм персональну інформацію або її частину, а також параметри її конфіденційності,
– відкликати свою згоду на обробку персональних даних, відправивши заяву на адресу адміністрації сайту електронним листом.

Email: vzglyadnamir@gallora.com (загальний для всіх сайтів Порталу)

6. Заходи, що застосовуються для захисту персональної інформації Користувачів

Адміністрація Порталу приймає необхідні й достатні організаційні та технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій з нею третіх осіб.

7. Зміна Політики конфіденційності.

7.1. Адміністрація Порталу має право вносити зміни в діючу Політику конфіденційності. При внесенні змін до актуальної редакції вказується дата останнього оновлення. Нова редакція Політики вступає в силу з моменту її розміщення, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики.

7.2. До цієї Політики та відносинам між Користувачем та Сайтом, що виникають у зв’язку із застосуванням Політики конфіденційності, підлягає застосуванню право України.

8. Зворотній зв’язок. Питання та пропозиції

.
8.1. Всі пропозиції або питання з приводу цієї Політики слід направляти на електронну пошту Порталу:
Email: vzglyadnamir@gallora.com

9. Інформація про файли cookie, які використовуються на Порталі

ОЗНАЙОМИТИСЯ
Cookie – файл з букв і цифр. Він зберігається на пристрої, який використовується для роботи в мережі «Інтернет».

9.1. На нашому ресурсі використовуються різні типи файлів cookie:
• Строго необхідні файли cookie. Ці файли cookie потрібні, щоб сайт працював правильно, вони уможливлюють навігацію по ресурсу. Файли цього типу не ідентифікують Вас як особистість. Якщо Ви не згодні використовувати цей тип файлів, це може вплинути на продуктивність веб-сайту, або його компонентів. В результаті Вам буде незручно або навіть неможливо користуватися послугами нашого сайту.

• Файли cookie, які стосуються продуктивності, ефективності та аналітиці. Ці файли допомагають зрозуміти, як відвідувачі взаємодіють з сайтом, надаючи інформацію по тих областях, які вони відвідали та кількісти часу, який вони провели на сайті, також вони показують проблеми в роботі нашого сайту, наприклад, повідомлення про помилки. Це допомагає покращувати роботу сайту. Файли cookie, які стосуються в аналітиці, також допомагають вимірювати ефективність рекламних кампаній та оптимізувати зміст сайтів для тих, кого зацікавила наша реклама. Даний тип файлів cookies не може бути використаний для вашої ідентифікації. Вся інформація, яка збирається і аналізується, анонімна.

• Функціональні файли cookie. Ці файли cookie служать для того, щоб пізнавати Користувачів, які повертаються на наш сайт. Вони дозволяють індивідуально підбирати зміст сайту для Вас і запам’ятовувати Ваші переваги. Якщо Ви блокуєте цей тип файлу, то це може вплинути на продуктивність і функціональність нашого Сайту і може обмежити Ваш доступ до контенту на сайті.

• Рекламні файли cookie. У ці файли cookie записуються відомості про ваші дії в Інтернеті, в тому числі про відвідування нашого сайту і його сторінок, а також дані про посилання та рекламу, які Ви вибирали для перегляду. Одна з цілей, які ми ставимо перед собою, – відображати на нашому Сайті той контент, який найбільш повно орієнтований на Вас. Інша мета – забезпечити нам і нашим постачальникам послуг можливість надання рекламної або іншої інформації в більш точній відповідності з Вашими явними інтересами.

9.2. Як довго файли cookie зберігаються на пристрої
Деякі файли cookie діють з моменту Вашого входу на сайт до кінця даної конкретної сесії роботи в браузері. Після закінчення сессії файли стають непотрібними і автоматично видаляються. Такі файли cookie називаються «сеансовими».

Деякі файли cookie зберігаються на пристрої та в проміжку між сесіями роботи в браузері – вони не видаляються після закриття браузера. Такі файли cookie називаються «постійними». Термін зберігання постійних файлів cookie на пристрої розрізняється для різних файлів cookie.

9.3. Хто розміщує файли cookie на своєму пристрої
Файли cookie можуть розміщуватися на своєму пристрої адміністрацією сайту. Ці файли cookie називаються «власними». Деякі файли cookie можуть розміщуватися на своєму пристрої іншими операторами. Такі файли cookie називаються файлами «третіх осіб».

9.4. Як управляти файлами cookie
Більшість інтернет-браузерів спочатку налаштовані автоматіческого приймати cookie. Ви можете змінити налаштування таким чином, щоб блокувати cookie або отримувати повідомлення, коли файли даного типу будуть відправлені на пристрій.
Є кілька способів управління cookie. Зверніться до інструкції вашого браузера для того, щоб дізнатися більше про те, як скорегувати або змінити настройки браузера. Якщо відключити cookie, то це може вплинути на вашу роботу в Інтернеті.

Оновлена версія від 25.03.2021

© 2021 Погляд на світ ·    
Всі права захищені. При копіюванні матеріалів з сайту обов'язково ставте активне посилання на першоджерело.
Поважайте, будь ласка, авторські права і чужу працю.