Автор Тема: Новина : Проводимо експеримент.  (Прочитано 703 раз)

Offline Лора

• Администратор
  • *
  • Thank You
  • -Receive: 214
  • Стать: Жіноча
  • Життя прекрасне і дивовижне
Re: Новина : Проводимо експеримент.
« Відповісти #2 : 09 Березня 2024, 16:18:24 »
Напевно, треба трохи пояснити, з чим пов'язане моє рішення провести експеримент, відкривши для коментування форум. Це був з мого боку, звичайно ж, дуже ризикований крок з точки зору безпеки форуму через можливість напливу спаму, але з іншого боку для людей, які хочуть висловити свою думку з того чи іншого питання, це дуже непоганий варіант (реєстрація при цьому не потрібна, та й деякі заходи для обмеження спаму все ж таки є).

Думаю, закрити реєстрацію на форумі взагалі. Зараз поясню причину, щоб не виникало образ та нерозуміння.

Основна причина - несподіваний інтерес до реєстрації на форумі з 22 жовтня 2023 року, коли мій сайт мало не "поклали", обрушивши на форум 2223 відвідувачів, з яких майже половина намагалася здійснити реєстрацію на форумі. Мій хостинг впорався з атакою, але з того часу із завидною постійністю щодня реєструється на форумі від 10 до 20 нових користувачів з дивними логінами (набір якихось безглуздих букв та знаків) з неіснуючими поштами та з непізнаними хостингами.

Я, природно, не даю їм можливості зареєструватися, тому що зовсім не впевнена у їхніх добрих намірах. Але це займає мій час на перевірку даних таких...

Якщо чесно, я не розумію, з чим пов'язаний цей інтерес до форуму та сайту, тому що нічого особливо примітного та небезпечного для будь-кого на моїх сайтах немає. Ну хіба що таким чином намагаються змусити мене продати сайт із доменним ім'ям, якому вже понад 10 років (пропозиції були, але я їх навіть не розглядала). Але це мені здається абсурдним. Тому я розгублена.

Закрити реєстрацію досі мене зупиняло лише те, що, можливо, якась реальна людина дійсно захоче потрапити на форум і завести тут, наприклад, свій особистий щоденник або поспілкуватися з іншими користувачами форуму. Адже на форумі є можливість особистого спілкування, яке не видно всім іншим.

Тому поки що залишу ще на пару тижнів реєстрацію, а там швидше за все її закриватиму.

Всі бажаючи дійсно зареєструватися, пишіть у коментарі тут, або у розділі реєстрація.

З повагою Лора

Offline Лора

• Администратор
  • *
  • Thank You
  • -Receive: 214
  • Стать: Жіноча
  • Життя прекрасне і дивовижне
Новина : Проводимо експеримент.
« Відповісти #1 : 29 Лютого 2024, 15:51:53 »
Шановні відвідувачі нашого форуму!

З сьогоднішнього дня ми починаємо невеликий експеримент на нашому форумі.

Для відвідувачів сайту надається можливість не тільки читати повідомлення на форумі, але й відповісти  теми  та на повідомлення, що сподобалися.

Для того щоб написати в тему, треба вибрати кнопку "Відповісти" в необхідній вам темі, і заповнив всі необхідні дані, опублікувати свій коментар.

Якщо ви хочете відповісти на якесь конкретне повідомлення у темі, то для цього вам треба у правому кутку повідомлення, на яке ви хочете відповісти, натиснути на кнопку "Цитувати". У формі, що відкрилася, ви побачите повну цитату повідомлення.
Не видаляючи тегів цитати (quote та /quote), залиште просто перше речення від цієї цитати, решту видаліть.
А у формі відповіді напишіть своє повідомлення, вказавши всі необхідні дані для надсилання.

Сподіваємося, що ви не будете розповсюджувати спам, тому що в цьому випадку експеримент відразу ж буде припинено.

З повагою адміністрація форуму